Plaže, premijere...
27

Zavirite u privatni ljubavni svijet Bradleyja Coopera i Irine Shayk

Klix.ba
Foto: People
Foto: People
Ljubavni par Bradley Cooper i Irina Shayk drže se što dalje od očiju javnosti. Ne dijele zajedničke fotografije i ne pričaju o privatnom životu. Ipak, magazin People sastavio je nekoliko njihovih fotografija na kojima možemo vidjeti kako izgleda svijet ovog para.

Bradley i Irina se zabavljaju još od proljeća 2015. godine, ali se veoma rijetko pojavljuju u javnosti. Irina je nedavno na svijet donijela njihovu prvu kćerku Leu De Seine Shayk Cooper, a par se od tada još više zatvorio te postoji vrlo mali, ili nikakav, broj fotografija s kćerkom.

Foto: People
Foto: People

Model Irina Shayk objavila je na Instagramu fotografiju iz bazena godinu nakon što su počeli izlaziti, ali se ni na toj fotografiji ne vidi Cooperovo lice.

Foto: People
Foto: People

Par je mnogo puta viđen na atraktivnim destinacijama te su fotografisani na italijanskoj obali u augustu 2015. na jednom od njihovih prvih ljetovanja.

Foto: People
Foto: People

Irina Shayk je prije Coopera izlazila s Cristianom Ronaldom, dok je Cooper izlazio s manekenkom Suki Waterhouse. Ipak, u martu 2016. su se pojavili na Lorealovom Fashion Weeku te su razmijenili strastveni poljubac potvrđujući tako svoju vezu u javnosti.

Foto: People
Foto: People

Cooper je još i prije nego je upoznao Irinu govorio kako jedva čeka da postane otac te kako je to njegov dugogodišnji san. Govorio je kako je gledao koliko je njegov otac uživao u toj ulozi te je i sam želio imati takvo iskustvo.

Foto: People
Foto: People

Cooper je publici nedavno predstavio svoj novi film "A Star Is Born" te se pojavio na nekoliko velikih događaja i tako prošetao crvenim tepihom držeći Irinu čvrsto oko struka.

Foto: People
Foto: People

"Najviše bih volio zahvaliti Irini jer me je trpjela dok sam provodio mjesece u podrumu praveći muziku. Hvala ti puno", rekao je Cooper na jednoj od dodjela nagrada u Londonu te je nakon govora s podija otišao Irini u zagrljaj.

Foto: People
Foto: People