Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dzaba ti sve, ja bi te opet golu j.e.b.o
e za ovo se vode ratovi po svijetu
Ako ništa jarane, makar joj je uredan ormar. Ima treba nemaju ni 1 000 000 dio ovoga pa su opet peksini.
ne, ovo bi stvarno bilo previse, to je zasigurno neka druga jaca...
nije valjda jaco?
e blago njoj ,to je ono sto svaka zena sanja a ne moze da ima,neka zahvali mami ljepotici st6o je rodi u takvom bogastvu
bu.kvo jedna, nisi u italiji pa da doslovno prenosis etimoloski!! daj se malo obrazuj, covjek je upravu ,eno ti i link za wiki! umjesto sto haman povazdan dr-kas na hrvatice bolje bi bilo da sta naucis! over and out s takvima se ne upusta u raspravu kad si jos na nivou amebe i ogranicen ko balkon pa se uhvatio iste price.. odyebaus tikvo!!
@@7 - ti si još gluplji od ovog lika. Talijanska riječ papane, \'čuvar stvari\' guarda robba, kontaš? Ne kontaš.
zapravo je 7 upravu http://en.wikipedia.org/wiki/Garderobe cak i kad probas izguglati \'\'gardaroba\'\' izbaci ti ispravnu opciju. ja mislim da jedino romi kod nas govore gardAroba . Totalno neispravno .
Hrvatice su definitivno najveće rave na Balkanu, najbolje se znaju prodat, pardon, udat...
HAHAHAHAHA, ah što volim kad se glupan poput tebe provali pokušavajući se prikazati pametnim i pismenim hahahahahahaha Da, papane nadobudni, kaže se upravo gardAroba. Nauči talijanski pa ćeš skontat, GLUPANE
ma ovo se ona slikala u prodavnici....nego novinari nemaju sta pametno da napisu pa malo izmisljaju
Treba je poslati u Somaliju na nekoliko dana
garDAroba?? GAR-DA-ROBA???? Pa dokle više, yebo vas ćaća nepismeni vaš!!!
garDAroba?? GAR-DA-ROBA???? Pa dokle više, yebo vas ćaća nepismeni vaš!!!
nema bas sve sto pozeli...Sebastian Vettel npr ;)
Uvijek je postojala zavist onih koji nemaju. A kada imaju, odnosno dobiju, malo ko se istinski pobrine da promjeni svijet, nego se bave gomilanjem jos veceg bogatstva. Revolucionari za svoje potrbe. Meni ono sto je tuzno jeste da pored svih tih para, i silne garderobe, izgleda kao neka folk pjevaljka. Da pored tolikih para kojim si moze platiti najbolje obrazovanje, otvoriti i finansirati nauku, nesto sto ce zaista imati pomoci covjecanstvu i osmisliti nakraju svoj zivot, novce trosi na gluposti. Sta ces sa tolikim cipelama i haljniama i kakav je smisao pored njih paradirati. E to mi je tuzno.