Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majka je i neće se obući. Eto, znači da se majke ne trebaju oblačiti. Još samo da je napisala da se želi yeebati, to bi bilo super.
Žena za jebat' i kraj priče.
Žena za jebat' i kraj priče.
Joj, vidi butina, i mrtvom bi se prangija digla.
ja bih je samo svlacio nikad oblacio hahah
Lutka!!!
Raspali dusebriznici koji u zivotu nisu napravili nista kako treba se redovno javljaju s blistavim idejama, kao npr. sta ces na fejsu, brini se za dijete, sta ces na kafi, brini se za dijete, sto se sredjujes, brini se za dijete, sto zivis... bla bla bla, kao da jedno iskljucuje drugo. Pljuc. Samo naprijed Zana prostakuso, svog tela i instagrama gospodar.
Haram ti je i pjevat bit i gola bit 🧐
hahahahaha.. breaking news..