Šokirali javnost
53

Za neke poznate parove 2018. godina značila je kraj: Prekidi veza i razvodi brakova

Klix.ba
U 2018. godini raskinuli su mnogi holivudski parovi, od Jennifer Aniston i Justina Therouxa do Roberta de Nira i Grace Hightower. Iako su neke od ovih veza na samom početku bile osuđene na propast, za neke se vjerovalo da će biti one sretne ljubavi koje traju do kraja života.

Mirror Online je napravio spisak najšokantnijih raskida u 2018. godini.

Jennifer Aniston i Justin Theroux

Iako su njeni fanovi vjerovali da je njen brak s Justinom Therouxem onaj "do kraja života", nažalost on nije bio dugog vijeka. Par se razveo u februaru nakon dvije i po godine braka.

Foto: Mirror
Foto: Mirror

Katie Price i Kieran Hayler

Katie Price se nakon šest godina burnog bračnog života razvela od svog trećeg supruga Kierana Haylera. Par se vjenčao na Karibima u januaru 2013. godine nakon samo nekoliko sedmica veze. U braku ju je suprug često varao, no Katie mu je odlučila oprostiti nakon što Kieran ustvrdio da je ovisnik o seksu.

Foto: Mirror
Foto: Mirror

Ariana Grande i Pete Davidson

Pjevačica Ariana Grande i komičar Pete Davidson raskinuli su nakon pet mjeseci veze. Par je započeo vezu samo nekoliko dana nakon što je Ariana raskinula s reperom Macom Millerom koji je tragično umro od slučajnog predoziranja drogom u septembru.

Foto: Mirror
Foto: Mirror

Cheryl i Liam Payne

Pop zvijezde Cheryl i Liam Payne ušli su u vezu 2015. godine nedugo nakon što se Cheryl razišla od svog drugog supruga Jeana-Bernarda Fernandeza Versinija i nakon što je Liam raskinuo dvogodišnju vezu sa Sophijom Smith.

U vezi koja je trajala dvije i po godine Cheryl je bila starija deset godina od Liama. Glasine o razvodu pojavile su se neposredno nakon rođenja njihovog sina Beara. Pjevačici je dosadilo da dijete odgaja sama dok se Liam u potpunosti posvetio muzičkoj karijeri.

Foto: Mirror
Foto: Mirror

Channing Tatum i Jenne Dewan

Jedan od najljepših holivudskih parova Channing Tatum i Jenna Dewan šokirali su fanove viješću o razvodu. O razvodu je fanove obavijestila Dewan na svom Instagram profilu u kojem je zamolila da javnost poštuje njihovu intimu. Par koji je bio u braku devet godina ostao je u prijateljskim odnosima.

Foto: Mirror
Foto: Mirror

Boris Becker i Sharlely Lilly Kerssenberg

Ove godine razveli su se i Boris Becker i Sharlely Lilly Kerssenberg i to nakon devet godina braka. O krizi u braku pisalo se još prošle godine kada se šuškalo da je bivši teniser bankrotirao. Njihov advokat Cristian Oliver Moser u izjavi za medije kazao je kako je odluka o razvodu bila veoma teška za par, ali da je najvažnije to što su radi njihovog osmogodišnjeg sina Amadeusa ostali u prijateljskim odnosima.

Foto: Mirror
Foto: Mirror

Robert De Niro i Grace Hightower

Nakon 21 godine braka razveli su se i Robert De Niro i Grace Hightower. Par koji se vjenčao 1997. godine ima dvoje djece.

Robertu i Grace nisu oduvijek cvale ruže u braku. Naime razišli su se 1999., nakon dvije godine braka, no razvod nije nikada okončan, a 2004. godine obnovili su bračne zavjete.

Foto: Mirror
Foto: Mirror

U ovoj godini prekinuli su još: Ant McPartlin i Lisa Armstrong, John Cena i Nikki Bella, Lucy-Jo Hudson i Alan Halsall, Cardi B i Offset, Coleen Nolan i Ray Fensome, Vicky Pattison i John Noble, Seann Walsh i Rebecca Humphries, Una Healy i Ben Foden, Claire Foy i Stephen Campbell Moore, Marcel Somerville i Gabby Allen, Paris Hilton i Chris Zylka, Brooklyn Beckham i Chloe Moretz, Usher i Grace Miguel, te Sean 'Diddy' Combs i Cassie Ventura.