Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne znam kome je ovo zanimljivo ??? Koga jos zanimaju neki srednjovjekovni vlastodrsci i prenosenje sa oca na sina i sl. gluposti. Plus da ne govorim koliko kesa im daju od poreza da bi mogli zivjeti ovako glamurozno.
ZENI SE U SUBOTU MOJ KOMSIJA FERID, PA ET BILO BI LIJEPO KOJI CLANAK I O TOME
Ja mislim da srbi smrde...yebali vam mitovi majku rwtardiranu
Vidi kako je on \"kulturno\" napisao \"zivlju\" na Balkanu, da nisu Evropljani. Još samo da zna pravopis kako treba, pa da pridjev napiše malim slovom u sred recenice, gdje bi mu kraj bio? I da, pade mačka sa trćeg sprata. Garant su je Turci gurnuli. Komšija je zakasnio na posao. Ko je kriv? Pa Turci. Ako taj Karadjordjevac ne stigne na vjenčanje, biće da su ga Turci spriječili.
nisu srbi pozvati, i nevjerujem da ce ikad biti pozvati posle brukanja na balkanu 1992 i 1999, a jesu ostali..... sto je bilo bilo je, i vise nece biti http://windsorknot.today.com/_news/2011/02/21/6099397-whos-invited-to-the-royal-wedding-and-whos-not
sta ba briga nekog balkanca( a i druge) za njihovo vjencanje, ja stvarno ne znam da li su normalni, popustite malo...
Mali smrde Da ti kazem nesto o poturcima, jedini istinski turcini na balkanu su srbi. Ako ne vjerujes provjeri genetska istrazivanja. A sto se tice kraljevina.. Kakva je to logika da neko postane vladar zato sto mu je caca bio ? Nemoj bogat poredit evropu i kraljevstva , ne budi barem toliko glup. Pa kraljevine su postojale po cijelom svijetu ne samo ovdje. Ali cijeli svijet je shvatio da je to zaostao sistem. Ajd sad jedan prijateljski savjet i cao.. Okupaj i obriji se da licis na nesto a ne ko kakav gerilac.
sta je sa ovim retardskim komentarima
Nakav Britanac na twitteru: \"Dear non British people. I\'m sure your news networks are telling you us British people are very excited about the royal wedding. We are not\" Svaka mu dala :D
Potpisite PETICIJU! http://www.petitiononline.com/humbroj/petition.html
@+++ S.er.em ti se posred glavushe!!!
Biće Karađorđevići jer su masoni i sluge engleske. Neće biti Obrenovića.
@lol Pa recimo da to zanima nekoga ciji preci nisu bili Turci iz Anadolije- zaduzeni za islamizaciju hriscanskog zivlja na Balkanu. Te za nas koji imamo neke veze sa starom Evropskom tradicijom. Npr. Karadjordjevici ce prisustvovati vjenjcanju. Pisanja na portalima se ne mogu prilagodjavati po.turica.ma i slicnim uljezima. Zivite u Evropi, nastavite se kultivisati.
Nisu \'\'mladini roditelji\'\' nego \'\'nevjestini roditelji\'\'...