Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I, šta je tu čudno i problematično? Ako reporter ima homoseksualne sklonosti koje pokušava iskazati kroz šalu ne mora značit da drugi po svaku cijenu moraju prihvatit cmakanje u usne. Will to ne želi, barem ne javno i doviđenja. I ja bih ga spucao da sam bio na Willovom mjestu.
bitch slap :)
E sto li taj Smith nije pokusao odalamiti kakvog Balkanca. Vidio bi on tada posto Musa dere jarca....
Trebali su se pomarisati, pa neka se vidi ko je jaci!
Koji je on degen
ne vidi se da ga je krenuo poljubiti... nidje veze, konto sam pukla zvaka a zatim samarcina, a will prave pederske samare pali
Sad je problem sto je on njega osamario,a nije problem sto ga je poljubio u usta..
Jadan si ti kad ljude mjeris po debljini novcanika. I paris Hilton ima milijarde. Vjerovatno se divis i njoj.
Koja navlakusa.... heh. Znate li koliku ce odstetu dobiti ovaj \"peder\" za ovaj samar? Sve fino snimljeno. Svjestan je toga Smith zato se i pokusao ispaviti sa komentarima. A tek onaj izobliceni pogled njegove pr-djevojke. lol
@will eto ti znas kako se govori u getu a kako se pravilno izgovara američki engleski... ajde bre ako znas i engleski za sporazumjevanje bilo bi idealno... poklopi se po ušima i ne pokusavaj ismijati WILL SMITHA...to je jarane nemoguce... u cijeloj Bosni, Hrvatskoj i Serbiji nema vece face nego sto je on.
Trebo ga je jace spucati, ovo je samarcic za djecu. Ovi prederi se pobezobrazili pravo, bogami ih treba lomiti na svakom koraku.
treb\'o ga je sakom
@samsung-x: Zanimljivo razmišljanje... Dok ovaj \"sakupljač željeza\" ima milione ti sjediš kod kuće tipkajući rasističke komentare i gušiš se u vlastitoj mržnji. Šta misliš ko je kome više smiješan, Will Smith tebi ili ti njemu?
bez ljutnje, al\' varaš se ti @osnovac najviše pedera je u teretanama i pucaju se steroidima da nabildaju masu i izgledaju kao neke face boli mehu za njih dok mi ne prilaze s leđa ne diraš me i sve udure frajeru pa se pederiši o svom trošku,BMK, jeli valja ova?
vratite chat.
trebo ga je isto sakom spucat nazad, ali pederi se boje
Jel to crno to je samo za zeljezo da ide skupljati. Stavite sad nasseg lokalnog roma u ovo odjelo i dobit cete Smitha Will