Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma dajte molim vas...ko je god ovako zavrsio od javnih licnosti bila poslije price lafo predosjecali...nidje veze
e moja \"vitni\" :D svoju religiju svodis na \"znate, on je tako cool i ja stvarno želim vidjeti Isusa\",a droga ,alkohol,hoce li i to svestenik oprostit ili pak isus se iskupit za tvoje grijehe,hahahahah :D bas je za primjer,nema sta :D hahahah
bilo bi dobro jos samo da je krscanstvo prava religija. smrt crnim narkomanima, zivila bijela istinska rasa, prvi covjek Adem-Adam je bio bijel!
bas me cudi
Nekada je dovoljno jedno djelo, ali ono istinsko i pravo, pa da Bog oprosti losa. Nikada ne dopustite sebi da komentarisete kakav je ko vjernik, to Bog najbolje zna...
umri k.u.r.v.o...b1tch
ona je predosjecala da ce izvrsiti samoubistvo. wtf?
Nije predosjećala, planirala se ubiti! I D I O T I
Jel joj bas bilo cool dok su je Munkir i Nekir ispitivali?? Jel se bas iznenadila kad je vidjela da nema Isusa nigdje! E moj Boze nek si joj na pomoci a i svima nama!
aha, baš bi umrla da nije pomiješala tablete i alkohol...
E da je predosjetila islam, ne bi pila!
I ja predosjećam da ću umrijeti.
kako nece predosjecati kad je doruckovala tablete i alkoholol a vecerala kokain .....
a nasli je u kadi,u plucima imala vode?? zar to ne upucuje na samoubistvo?? a problema pricati da nesto predosjecas, kada to planiras sam uciniti..
I ja bih predosjetio svoju smrt kada bih krk\'o alkohol i tablete ko lud xD
S E R E !!!!!!!!!!!!!!
Kod nas je ljudi najbolje. Pijes, qrvas se, drogiras, radis sta hoces...dodjes u crkvu, popijes malo vina sa mnom, ispovijedis se i dobijes oprost. A ne ko kod vas, cijeli zivot nista ne smijes. Predjite kod nas - krscana.