Obavila medicinski pregled
0

Whitney Houston je bila lošeg zdravlja dvije sedmice prije smrti

Sarajevo-x.com
Pjevačica Whitney Houston je bila u veoma lošem zdravstvenom stanju dvije sedmice prije nego je preminula. Ustanovili su to doktori nakon medicinskog pregleda pjevačice.

Whitney je dvije sedmice prije svoje smrti posjetila doktora Marca Manija u Los Angelesu nadajući se da će joj uraditi facalifting. On je to odbio jer je pregledom utvrdio da je pjevačica imala problema s plućima, jetrom i srcem.

Popularna pjevačica nije bila zadovoljna svojim izgledom nakon što je vidjela svoje fotografije u medijima. Odlučila se na operaciju.

"Whitney je bila svjesna lošeg načina života koji je negativno utjecao na njen izgled, pa je odlučila potražiti pomoć. No, prije toga je izvršen medicinki pregled, gdje je utvrđeno da ima zdravstvenih problema. Bilo je jasno da je krenula krivim putem", izjavio je pouzdani izvor.

Pjevačica će biti sahranjena u New Jerseyju u subotu. Mnogobrojni fanovi se okupljaju kako bi joj odali počast. Njeni prijatelji tvrde da se Whitney trudila da svoj život vrati na pravi put nakon razvoda od bivšeg muža Bobbyja Browna. Prije smrti je posjetila drugog doktora kako bi dobila lijek za upalu grla.