Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trebo si ih Wesley sve pobit ko u filmu...
Ode BLADE u zatvor, shebali ga ko foku!
ouuuu...siso wesllo
Wesley-JA ce da kara pola zatvora!
Za sve je kriv Al Capone. Njemu nisu mogli nikada dohakati, tražili su na čemu da ga ulove, pa su izmislili utaju poreza. Od tada, taj grijeh je ravan izdaji zemlje.
a ja se ponadao novom nastavku blejd serijala... damnnn
Kod pitanja utaje poreza su Ameri veoma osjetiljivi, i rigorozni prema prestupnicima. Prema njihovim kriterijima, jednaka je izdaji države..
Wesley ce da kara pola zatvora!
da, vidite, nije amerika bosna da se kriminal isplati.......
Kako ću se sad vraćat kući iz čaršije po mraku? Nema više BLADE da nas štiti.
Začerali mu ga vamiri ništa drugo!
Sloboda Blade-u! Ovo je sramota ljudi, glumac njegovog kalibra...pa gdje ovo vodi. Sjetite se samo kako u Blade-u reže sve od reda...nisam pametan, majke mi moje Igbale
što ti je država i provođenje zakona, a kod nas nemogu nižerangiranog političara zatvoriti za očigledan kriminal a kako će onda neku veliku ribu, a opljačkali cijelu zemlju, e jbm gdje mi živimo
Sve po zakonu brate. Ko ne postuje zakon, ide u ćorku. Pa što ne pobježe negdje moj Wesli. Moj plan je takav, bijeg, iako je kod mene sve po zakonu, al opet.
ko bi rekao na Wesliju se kola slomila...
da je bel sigurno nebi...