Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dingospo
Rekoste mogul. Moguli ne pitaju mogu li...
tako je, velika greška, oni ne pitaju, njih se pita
Ja sam uvjeren da je i nasa Amrica pala na cari ovog ljepotana, samo ne smije se javiti da Dzeko ne bi popiydio
ovo je došlo i kod nas, živa istina. Samo pogledaš curu, počne te smarat odmah, kad pitaš šta želi od tebe, kaže što si me gledao onako jučer...
i ja sam ružan, znači moram imat para
Dira čundaru za šansu, a kada ne uspije onda je ta ista čundara preko koje se uspela sad bila nasilno nametnuta. Mislim sekusalno uznemiravanje je odvratan čin, ali ako ga sišeš da uspiješ to nije seksualno uznemiravanje.
tacno ovako....ako se naguzis,i poližes kolegicu,,,,,mozda i dobijes glavnu ulogu u sljedecem filmu?! ( a zna da joj glavna uloga nosi milione i milione- tad kurvama nije smetalo)