Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smijesno je sto Melisa kaze Glova,a nije smijesno sto ovi na portalu ne razlikuju č i ć,kao ni pola sarajlija ili tuzlaka,gdje govore Kuča umjesto kuća. ili čevapi umjesto ćevapi.I naravno jos milion takvih primjera, Bitno je ismijavati Melisu
koji je nepismeni seljak pisao ovaj tekst? Pjevaćica, nožć.... Btw, vijest je top karaktera, mislim da će je i CNN objaviti.
@haaa? treće glup si. ha x5-a lol
Trebali su je kar ati citavu noc , mamu joj kar am alkoholicarsku !!
romana pJanić
prvo - tko je ta pjandura? drugo- zgadi mi x5 -a !
strpaj je u zatvor,oduzmi joj vozacku,udri joj masnu kaznu i to je to...
Hajd sto je nožć i pjevaćica, al sto je sistem vrijednosti pa i vaznosti informacija dobro poljuljan! Koga je briga sto je policija Romanu uhvatila da vozi pijana? Koga, kad samo kad bi policija radila svoj posao, stanica bi bila puna takvih kojima treba trijeznjenje! Kad su tako obazrivi prema javnom mnijenju, sto svaki dan ne objave imena i prezimena pijanih budala koji se razmecu po cestama u skupim kolima i malo-malo skrive neciju smrt?
pejvaĆica Romana PaniČ...kome je ovdje kisla glava ???
Nikad čuo za ovo fuficu, imal kućni uradak?
Ako ikad shvati sta i kako pjeva, trebala bi se (o)trijezniti do kraja zivota.
jel se sarajlijice k.u.r.č.e ili k.u.r.ć.e
bravo anonimus,
To je ona ista Romana Panić koja je izjavila da joj je najdraži političar Radovan Karadžić i ako to nekome smeta da nju to apsolutno ne interesuje.
Odakle ti X5?
ma vidis da je tekst copy/paste jer je ovo dole pisao pismen covjek, a ovo gore su dodali dundjeri sa x-a