Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jaoooo, kako je dražestan ovaj gospodin, volio bih ga upoznati!
jes vala, sto se nacitah eruditne kritike danas ko nikad, sve troglodit do troglodita...
a svi ovi koji ga pljuju zbog \"ponosa\" garant za sebe kažu da se ponose što su bosanci (i još obavezno dodaju \"i hercegovci\"). pa šta se imaš ponositi (ili stiditi) nečim što jesi? kao kad bi rekao \"ponosan sam što imam dvije noge i jedan nos\" ili \"ponosan sam što mi je mama visoka i crnokosa\". čime si TI doprinio da imaš dvije noge ili da ti mama bude visoka? čime si ti doprinio da na trebeviću ima borovine, a u vrbasu pastrmke? to je jednako glupo kao i ono \"ponosim se što moj komšija ima audija\" ili \"poznanik moje tetke lani sagradio vikendicu na jablaničkom, pa se ja opet ne k.u.r.či.m\". ponos je čudna stvar, posebno u \"bosni ponosnoj\"
prima ga u ch.mar i ponosan je na to. lol
Sto volim vidjeti koliko nam je nacija obrazovana, sve psiholog do psihologa... Strucnjak do strucnjaka... pa se cudi sto su nam takvi & slicni strucnjaci (citaj Karadzic) mogli skrojiti kapu kako su nam je skrojili da i dan-danas ne znamo kud smo posli, kud smo dosli...
Pederluk je bolest, kao i svako drugo psiho.oboljenje. Zamislite paradu shizofrenicara u kojima se oni ponose ono sta su, svaka cast njima. Naj omarazenija bica na planeti su pederi zato sto narusavaj svaki boziji i prirodni poredak. Samo to njima nije nikako jasno pa prave parade.
cuj ponosan ssto je homo? Zassto ja ne osjecam potrebu reci da sam ponosan ssto sam hetero? Ti ljudi sigurno duboko u sebi su svjesni da nessto sa njima nije u redu, pa imaju potrebu reci da su ponosni, da paradiraju, da su u stvari normalni itd. Ali hebi ga, nisu.
Laki- kad ga primis prvi put - skontaces
Ima novca da mijenja zene svake noci. A on derpe. Za nas obicne, gdje je granica da to pojmimo.
Koga briga? Jesi li ti sta danas pametno uradio? A sta si i ko si, koga briga....
ja sam gay i volim da ga primam u šupak
Nagrajso negdje garant. Stao na mokraću ili stajao na pragu ili sjeko nokte poslije akšama. Bugari to liječi u tren oka.
Lijecite se...
Ja al ti njemu nisi privlacna,sumnjam da si ikome:) Ti si neka muskobanja sto voli da ga prima od svakoga ko je pogleda.
Pa vidi se iz aviona....