Nije birao riječi
0

Vlado Georgiev brutalno vrijeđao Jadranku Kosor jer je kritikovala predsjednika Crne Gore

I. S.
Foto: Instagram - Twitter
Foto: Instagram - Twitter
Vlado Georgiev je na društvenim mrežama izvrijeđao Jadranku Kosor zato što je kritikovala predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića.
"Veli crnogorski predsjednik da problemi, otvorena pitanja između CG i RH, nisu nastala u njegovo vrijeme pa on nije odgovoran. Nije CG u njegovo vrijeme ušla ni u NATO pa eto. I da neki bivši u RH nisu htjeli CG u EU. A koji to?", napisala je na Twitteru.

Georgiev joj je ubrzo odgovorio na ovaj tvit.

"Gospođo Kosor... Vi ste tako pase, vi ste jedno takvo ništa i molio bih vas da prestane se-ete po Twitteru… Jer baš se-ete, a baš ste nebitni…", naveo je.

Kosor se zatim opet oglasila te crnogorskog pjevača nazvala botom.

"Uzbunili se botovi razni. Do blocka, samo da vide pametni na lajni", napisala je.

On ju je nastavio vrijeđati, a njegovo ponašanje iznenadilo je mnoge korisnike spomenute društvene mreže.

"Zaključio bih ovo večer konstatacijom da je Jadranka Kosor jedna radioaktivna ksfenofobična budaletina, apsolutno nebitna i iz samo njoj poznatog razloga je napala Jakova Milatovića i našu Crnu Goru, prije toga nebrojeno puta Srbiju. Poruke za laku noć: umjesto da ćutite - vi se-ete. Ln", napisao je.

Ona je zatim napisala da žali sve koji ga podržavaju u prostakluku.

"Običan bot iz susjedne države, jadan i nemoćan. Ovo citiram kao podsjetnik na svjetlosne godine koje nas dijele. Prije blokiranja", objavila je.

Podsjećamo, pjevač je u aprilu ove godine vrijeđao novinara portala Nova.rs nakon što ga je pitao za njegov privatni biznis o kojem javnost do sada nije znala. Naime, spomenuti portal najprije je objavio da je Georgiev 2020. godine otvorio firmu Dunav Cargo, koja se bavi riječnim prevozom tereta.