Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i nju i muza joj, i vas novinare sve nataknem na tuki..
Ako prestanemo da \"nabijamo na k.u.r.a.c\" novinare kad god obave vijest o Kim, mozda nas i prestanu gnjaviti s njom. Ocigledno je neko u redakciji gej pa mu se sviđa kada ga pale sire narodne mase.
Fanovi? Radi čega ona ima fanove?
STA VISE KOJI K.U.R.A.C REKLAMIRATE TE P.I.C.K.E OBICNE...
debeloguza masna glupa krava, covjeka tuga uhvati kad vidi kakvi idioti imaju para dok 90%svijeta umire od gladi
kad ti je jedini kvalitet činjenica da imaš bezobrazno bogate roditelje,jedini koji može u očima normalne osobe biti antipatičniji od tebe je onaj koji od tvog egocentričnog palamudenja pravi vijest te postaje PR pompeznog američkog trasha (stavite umjesto termina showbiz \"kutak za lobotomirane\" i ogradite se od zatupljivanja naroda)
http://www.bloomberg.com/news/2011-10-03/oral-sex-may-cause-virus-linked-throat-cancer-in-men-study.html
zivil ti mama bez moje kite ?
Razligu na neki drugi!!! Nije da moras bas ovaj posjecivati!! Zive i oni i bez tvog klika!!
koji jadni portal
ako ce biti i 1 bracna ukljucena u film , gledat cu ga da vidim kako je razvaljuje onaj čičkavi dugometras i kako joj dup3 para
Boli nas neka stvar.