Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
on prelazi u vehabije i ona ce uskoro biti zamotana..
Boli ih za MIRZU i BELMU, zato sto su MIRZA I BELMA. Da su RADOJKA I MILUTIN, ONDA BI BROJALI KOLIKO JE PROSLO MJESECI OTKAKO JE RADOJKA OPRALA MEDJUNOZJE, A KOLIKO MILUTIN IMA SIRA NA DIKCICU.
au,al me zaboli...koga to još zanima???Halo,ba,jeste li vi normalni????Boli me racku i za Mirzu i za Džombu i za belmu..au budala,mati draga !
bravo Mirza nek\' je sa srecom, samo steta sto vise ne zavrsi karijeru, da ode koa jedan od najboljih desni krila
Sretno i bericetno mladencima. Sve najbolje Mirzi i Belmi
Jade, ovdje u bosni ti niko nije poseban znas. moze on biti deset puta najbolje krilo, al nista ako nije u \'raji\'. tako da bez obzira sto svi jaaaako dobro znaju ko je dzomba, reci ce ti ovako: \'a koje taj\'. sretna vijest je da zaboli dzombu briga:D lik je ekstra sportas i svaka mu cast! pozdrav
Jade, mamu ti jadnu nataknem!
@jade Majmun li si ti hrvatski
@jade stvarno si glup,koga boli briga za njih dvoje???
Ma nitko,Mirza je samo jedno od najboljih rukometnih krila na svijetu zadnjih 15 godina,osvajač više medalja nego što vas dvoje imate neurona u mozgu...
I ja se isto pitam, ko su ovi?
KO SU ONI?