Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ko su ovi :S a i boli nas sto su se oni vjencali , vjencao sam se i ja pa sto ja nisam na s-x ?
ako zena ne bude slusala a ti probaj dici ruku na nju :P:P
Mrzitelj Hrvata.
Mogu misliti kako je njima kada citaju komentare... xD
Nemoj da ti je krivo.Cura nije neke ljepote.Znaš zašto?Sport nije za žensko,a posebno karate.Želim him sve najbolje!
razumijem ove maliciozne komentare. neki je kompleks u pitanju: impotencija, tukli vas u školi kad ste bili mali, invalidiitet po nekom osnovu...i sl. ovo je pravo mjesto da se zalijece te stvari
nauci pravopis..nikad nije kasno
sretno mladenci...edis je bas simpatican momak...
JAO GROBOVA
Asko moj te pljasko!
Slažem se i ja nešto kontam.Momak je pravo zgodan,a ona nije neke ljepote.Želim him sve najbolje.@lol jeste vala i ja sam se oženio,pa me nigdje nema:)
Mladencima sve najbolje zelim u njihovom buducem zajednickom zivotu.
Neznam sta imate prtiv ovog portala pa kad ste vi tako pametni koji kritikujete ovaj portal zasto onda vi nemate svoju portal stranicu na netu evo va modgovora zasto nemate zat osto ste glubi ko panjevi .
Haha vidi ove maticarke uzela mikrofon haahha .hahaha matickarka s mikrofonom u ruci haah jel ona vjencava ili mzoda pjeva hahaah
Je.bavam tudje zene na prvu bracnu noc. Povoljno HILMO MAGODA
Ova je toliko mrsava da zasigurno ima rak.
vjench\'o se i moj jaran Ado s\'onom -kak\' se ono ona zove- pa sta sad\' ?!