Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"...uz veliku zabavu na koju su bili pozvani porodica te najveći prijatelji i kolege." "Najveci prijatelji"? Oni od 1.80m i navise? :-D "U meneka se rekne najbolji, al' haj' sad, eto... sh'a'sh"
Jesu li se zbrinuti sa stanom? Hoće li kod njegovih..? Pišite ljudi, pišite..
i tebe je anđa zajebala ko nikog... osta' neudata, bez djece, kučeta ni mačeta....cccc j8ga
"osta' neudata" - a clanak o njenom vjencanju?
hihi joj delegata
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dobra je Jenny
Therouxov otac je potrosio 200.000 $ na svadbu. Pjevali David DeGraw, Miroslav ilic i Zorica Brunclik. Kemis svir'o. 10 puta se narucivala pjesma "Kada majka zeni svoga sina", a sve je puklo pri izvedbi pjesme "Da zakopcam jelece" u interpretaciji Zorice Brunclik. Moj jaran Hamo is'o taj dan iz San Franciska u LA, po kauc, i pise da je Bel Air gorio taj dan.
Sad mi je lakše!
kurva kao i svaka druga poznata glumica, pozz
ima li kak'i vjesti o džekU?