Romantična ceremonija
147

Vjenčali se Diletta Leotta i Loris Karius: Objavljene su prve fotografije s proslave

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ove subote jedna od najpoznatijih sportskih novinarki svijeta Diletta Leotta udala se za nogometaša Lorisa Kariusa na romantičnoj ceremoniji na otoku Vulcano u Italiji.

Romantična ceremonija održana je na lokaciji koja gleda na more i ukrašena za tu priliku cvijećem i bijelim ružama. Na društvenim mrežama mladenka i gosti podijelili su prve fotografije i videozapise s događaja.

Diletta je prošetala dugačkim bijelim tepihom u pratnji svog oca, a na oltaru je čekao nogometaš Newcastlea. Tu je bila i malena Aria, kćerka koju je par dobio prošlog augusta.

"Ono što sam oduvijek željela", napisala je Diletta uz prve fotografije s vjenčanja na Instagramu, a to je imala ispisano i na vjenčanici.

Na vjenčanju je bilo više od 160 gostiju, a među njima su: Chiara Ferragni, Elisabetta Canalis, Michelle Hunziker i Aurora Ramazzotti.

Diletta i Loris su u novembru prošle godine potvrdili da su ljubavnoj vezi. Tada su ih paparazzi snimili dok su šetali Milanom držeći se za ruke.

Ona je početkom 2023. objavila snimak na TikToku zbog kojeg su mnogi fanovi počeli nagađati o njenoj trudnoći. Par je ubrzo potvrdio ovu vijest. Diletta je kćerku Ariju rodila je na svoj rođendan - 16. augusta.