Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I nju če uništit ko I Dianu. Bas je sjeban ta royal family
Ne mogu spavati od iščekivanja…
Mozda je i ova musko…
Jedna od vjestica svjetski a naravno je prodani mediji pokazuju kao uvijek nasmijanu finu princezu.Satanisticko zlo govno.
je li to vjerujes u vjestice? :)
Sta ima da vjeruje ili ne vjeruje?! Vjestice su svuda oko nas jbt! Radio tokom zivota u kolektivima od po 200 ljudi, vojne jedinice u kojima preovladava muski rod. Naravno, red radi i disciplina... Ali sam radio i u kolektivima od 7-8 ljudi u kojima su radile i zene. Od toga su obavezno jedna ili dvije vjestice i naravno vjeciti haos na poslu. Postoje itekako !
šza jel se to ne smije policija pozvati jesu li to ovi gušteri iznad zakona, ne kontam misterij
zna li Melina Džinović šta u vezi ovoga???
ridaenlillahilfatiha
Malom se priprcilo