Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da mu ne cvatu ruže.... kako to novinarčići opišu... a dali bi ruku i nogu da se mogu mijenjati s njim nije vam naumpalo da je snimljeno unaprijed jer trenutno ide kampanja za FF6 koji je upravo snimljen i čovjek hoće da je što više u medijima
Dobro pjevaj a jos bolje izgleda...
Hoce ovoj ublehasici da umoci :)))
Ko kaze da je bio sam...
Nije reflektor nego projektor idiote! I ti nekome kazes da nije pismen!? Wtf?
Dobro je otpjevao!
ne moram ga slusat al ga moram gledat
Da je bio sam ne bi se tresla kamera ;DDDD
Pa mora biti u mracnoj sobi stoko nepismena kad je covjeknupalio reflektor.
a niste vidjeli da je lik okačio još jedan video..i napisao u inspire me /smile...? ponadali ste se da mu ne cvatu ruže...ali logično je da mu cvatu...pa i u bosni sve curice svršavaju na njega... ;)
Ima da proklinje ovu noc do kraja zivota. WTF?