Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
yebo chuck norissa sta ovo dvoje mogu... da naprave dijete preko noci i odvuku mu misli od nogometa hahahahah
Draga Viktorija, Ja nudim usluge za jeftine pare, ali to za vas je najmanji problem. Imam veliki katalog sa slikama prelijpih beba samo pokazite koje cete i koji spol, majsotor ce ti tako napraviti za par sati. A, isto tako cu olaksati Bekanu da se ne mora natezati ,da ne bih nategao povrijedjenu tetivu. Obrati mi se na moj email [email protected]
Jos ako bude njegovo ima da se veseli pravo!
Ko je ovaj jado sto nosi grudnjak do Davida
imaju 3 sina, ne 4..malo istrazivanja na bilo koju temu nije naodmet, inace sarajevo-x rocks (: The couple have three sons: Brooklyn Joseph (born 4 March 1999, Westminster, London),[107] Romeo James (born 1 September 2002, Westminster,[108] London),[109] and Cruz David (born 20 February 2005, Madrid, Spain)
ja mislim da oni imaju TRI a ne četiri sina...
ako bude musko nek se zove pipo, a ja cu victoriji baciti na celo!!!!