Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ekskluzivnom razgovoru sa portalom SELJAKLUK-X gospodja Beskham nam je ispricala da je onaj njen bekan pritisne po peŝes put dnevno, isto ko horo koku. Eskluzivno i samo u proŝlom izdanju proĉitajte: BABE SE TUCALE SA ANDzELINOM DzOULIE!!!
zašto kopirate vijesti?
@Bekamovi potpisujem tvoj komentar bas tako kao sto kazes.
Idite u pi...čk.u materinu
ja je ne bi mogao 5 puta dnevno da joj je zlatna
Cuj koga interesuje? Haha Pa shta ti mislish zashto su reality show najgledaniji na TV-u? Svi smo mi mahalci u dushi.... svi do jednog.
Fakat kakva sva sranja nece prenijeti ovi portali, stvarno jadno i nebulozno. I stvarno koga zanimaju ovakve vijesti pa i da su tacne?