Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Muškarac nije vam oprošteno, nego si komentarom dokazao da ste glupi tako da se rijetko kada žena može pouzdati u vas, to je razlog zašto vas lišavamo bilo kakve obaveze, bojimo se da ćete sa tim atomom mozga usr.ati sve čega se primite, je li jasno? Čuj molim te \"nama je oprošteno\", nismo se same je.bale, to su i vaša djeca!
Sreca pa nije zaboravila \"L. Viton\" tasnu !
joj jest se ona dobro udala!
meni je victoria uvijek prelijepa, a laz da je zaboravila dijete
prvi
zijadu kitu
SLOBODA ZA ZIJADA
ja sam jednom vidio kvalitetnu zenu
najkvalitetnija je ona koju ti srce odabere sve ostalo je palamudjenje i sipanje iz supljeg u prazno, samo ono sto volis i sto je tvoje nema tu velke mudrologije
za mene je kvalitetna zena ona sa kojom o svemu mogu pricati i sa kojom me nije stid il strah podijeliti tajne i ono sto me muci, na koju mogu racunat i ne sikirat se da ce mi zabit noz u ledja, nije bitno koliko skole ima i koliko je imucna, ne volim prenafurane koje misle da su ufatile boga za mu.da, za mene je kvalitetna zena sa kojom mogu otic i u pozoriste i na cajku, sa kojom mogu sve i koja nije nasminkana dok spava, prirodna, normalana, stose moze uklopit u svaku situaciju
Muskarci poput @Muškarac @haris @nadimak ne mogu funkcionisati u ravnopravnom odnosu sa zenom, oni zene smatraju podredjenom kategorijom u svakom smislu, i smeta im odnos u kojem se osjecaju manje alfa muzjacima, njihova mora biti zadnja, oni o svemu mora da se pitaju, oni moraju biti smatrani liderima, mozgovima operacije, vatrenim ljubavnicima. Zbog svega navedenog najbolju vezu ce ostvariti sa qrvom ili neskolovanom zenom, seljancicom ili zenom bez samopostovanja, medjutim imaju previsoko misljenje o sebi da bi bili u vezi sa takvima, a previse su sujetni da bi bili ravnopravni sa kvalitetnim zenama. Zbog toga su frustrirani , ljuti, zbog toga vrijedjaju, medjutim ove uvrede se odnose na one kvalitetne zene sa kojima ne mogu kalkulirati i koje ne mogu staviti u podredjen polozaj.
po komentarima zakljucujem da ste se obje usrecile ;)
@Muškarac @haris @nadimak Vi imate sindrom zamijene vrednota, Ono sto zelim da kazem, a da pri tome ne komplikujem puno, jeste da vi sustinski vise cijenite te zene koje ste opisali u svojim komentarima od kvalitetnih zena. U odnosu sa qrvom i ocajnom kucanicom osjecate se nadmocno, superiorno i to vam puni ego, takve zene vam pruzaju osjecaj muskosti i vise vrijednosti. Na drugoj strani, u odnosu sa kvalitetnom zenom automatski dizete odbranu kako bi sebe zastitili, ali istovremeno se hvatate u kostac sa zadatkom da je narodski receno \"spustite\" kako bi sebe opet stavili u superioran polozaj. To je jedna vrsta kompleksa zbog kojeg sa kvalitetnim zenama ne umijete izgraditi dobar odnos i iz tog odnosa izlazite porazeni, jer kvalitetna zena ima alert za takve muskarce koji je upozorava o kakvom se muskarcu radi, sto dodatno komplikuje muskarcevu strategiju da je postavi na mjesto na kojem mu odgovara.
kad bi se ona jednom nasmijala... robot.
wowwwwwwww koja priča wowwwwwwwwwww marš kujo j... koga boli k?
kakvi sve tukci navuku lovu i slavu.....
@Žena http://www.youtube.com/watch?v=wYCkjsX33S4