Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Udala se bogato pa sad ne mora da crnci.
a sto mi ide na nerve sto se svi ljudi izvlače na djecu sve fol hocemo da budemo sa djecom svakim minut,,nemogu zbog djece, ovo ono a u stvari niđe veze sa realnosti...ne da mu se jer te ne trpi, jer nece da trosi pare, jer mu mrsko, itd itd itd a djeca su zadnja rupa na svijetu...al eto dobar su izgovor :-D
od ovakve snobuše i ne treba očekivati dobro druženje. Bolje da ostane kod kuće :)
@madafaka respect za ajsa. a ti viki dusho i onako nikad nisi bila ni primijetna u ovoj grupi, tako da je nastup bez tebe kao i sa tobom.
boli me k za victorijom,samo znam da svi biste htjeli da vas je*e beckham,a ti drug nemoj da se izvaljujes sa tom izjavom nece da trosi pare,koliko ih ima nemoze ih ni potrositi !
HAHAHAHAHAH viktorija u fazonu \" hajl hitler\" HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
Sto ti je kad se dobro udas.....ne moraš ko mlada Tatjana voziti taksi xD
Krava nafurana ! Glumi glumicu. Ma bjaaaaazi !
duvaj ga victoria
Sta ce flundra, vidi se da joj nije do ovog, sve na slici nasmijane i fino masu, a ova stoji ko pos.r.a.na...