Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dovedi ih k nama, da se izjasne kao bošnjaci, ineče propadosmo
Pametno!
jasno je ko dan da su ameri medju najrazmazenijima na planeti ( zato nam je svima vako) al na njihovom mjestu bi i drugi bili takvi jer je jednostavno ljudska priroda takva: \"Power corrupts-Absolute power corrupts abslolutely\"\"... ...U engleskoj neće biti razmaženi...biće hinje par exelance ;)
High Society Kiddies :) Pa vec se rode sa diplomama.... http://www.spiegel.tv/#/filme/vergoldete-jugend/
first world problems...
Haj bar jedna pametna ...
Tako je sestro, odvratna si vazda bila, al znas sta je tradicija i kultura.
ne kontam?
Eh, da mi je da imam ove \"probleme\" kao Victoria...
Koji je onda tek to nivo derištluka, kad im je bolje u Londonu
Rekao je izvor blizak mome K:U:R:CU
L.A. ima dosta kvartova, mogli ste se preseliti u neki malo žešći ne bi bila razmažena sigurno. Guzovača ha u Londonu ha u L.A.-u isto njesra drugo pakovanje .