Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
istina je da su zene ljubomorne pa su me cak takve (deblje) i dovele do zakljucka da sam premsava :-D pa ima li tebi zgodnijih zena od te Viktorije ? prije nekad je bila tamam,al u zadnjih 3 g.unazad je kost i koza.hajd da je u pitanju neka bolja..
sorry nije mi bila namjera da te uvrijedim, ali su mi iritantni komentari na neciji izgled, posebno zena koje komentarisu druge zene a u velikom broju slucajeva to rade iz ljubomore..konkretno viktorija je lijepa zena bez sumnje i da nabaci par kilica bila bi bomba, zato ne razumije komentare takve vrste, bitna je i faca ne samo tijelo
i nisam rekla da ces traziti debele,mislila sam na normalnije.sredina je zlatno pravilo
o cemu vi raspravljate!!!!!!!!!!!!! svaka zena je prica za sebe!!!!!!!!!!!!! neko je sa 60 debeo a neko premrsav to je vise do gradje kostiju........neko voli ususne, neko voli klipace i to je sve stvar ukusa.....a ono sto zaboravljate je sarm i osobnost.....ipak je to ono sto privlaci, nikakvi kilogrami ne mogu nadoknaditi manjak sarma i osobnosti....niti manjak kilograma moze oduzeti sarm i osobnost....to je ono sto osvaja!
pa da ti si mladja osoba tako je bilo i kod mene napisala sam vec..srazmjerna mi je gradja tako da nemam problema.
opet ti... razumijem ja tebe ukus je ukus tebi je mozda 20 i neka,meni za 10 vise.i ja sam u 20-tim imala 52-3,za mene je sada normalno 60 kila,nemam krupnu gradju ovo mi dodje na granici normale.sto kazes vecina je debela,to jeste cak i mladja raja..mozda se ja bas zato osjecam mrsavijom hahhaha izvini za onu konstataciju :)
Slazem se puno je vise debelih djevojki....u zadnje vrijeme cesto vidim mlade djevojke sa slaufom oko struka , da ga bar sakrije , nego obuce usku majicu i jos ga vise istakne , sta ce biti s 30? @@naj Sve zavisi kakva ti je gradja , nekad se te kile nakupe tamo gdje ne treba , 60 kg na tvoju visinu je prosjek , ja evo sa 1,69 imam 54 ali sam dosta mladja ;)
rekoh ti to je moj ukus a o ukusima ne vrijedi raspravljati! licno preferiram vitke zene i mislim da je na tvoju visinu 60kg puno, po nekoj mojoj procjeni vitka bi bila sa nekih 53 kg. poznajem muskarce sa 70kg koji nisu mrsavi a ti si ipak zensko, to je sve stvar ukusa. ja volim vidjet zenu koja nema grama sala sa lijepim tankim rukama, nogama, strukom. opet kazem viktorija je mrsava, a muskarci cesce varaju debele zene jer je takvih vise, pa ti vidi, ta tvoja konstatacije da cu trazit deblju ne stoji, jer puno vise je debelih zene, a sve sto vrijedi je rijetkost pa i o tome razmisli
dusa draga jesil ti trijezan ?:-D ja ti debela nemas me sta vidit,al hajd neka tebe i takve logike da ti sebi nadjes neku poput Viky od 40-et kilica pa kasnije gledaj snalazi se okolo `ko Bekam :) HELP imal publike da pobije tvrdnju ovog mog proticvnika :) dragi Boze zensko od 60 kg debelo na prosjecnu visinu hahhahahha,nikad cula,de dodji sebi ispravi se crknut cu od smijeha
ja na svojih 187 imam 90 kg i smatram da sam vitak, nemam pivski stomak i isto tako cijenim zene koje vode racuna o svom tijelu i koje imaju karakter da istraju u tome..jeste krivo mi je i mislim da si debela, tako sam pretpostavio, jer nijedna zena koja nema problem sa pretiloscu i uz to je samopouzdana nece napisati takav komentar..viktorija je mrsava, ali vise mi se gade debele, eto to je moje misljenje, a za debele nikad nema ovakvih komentara,osim ako nisu nepokretne radi debljine..takve ste vi zene.
ja sam ova sto kritikujem motku od Viktorije,ti je branis jedino ako si poput nje,stash drugo neg odbranit se :) mislim da sam dovoljno vitka za svoje 30-te godine na 165 lijepo mi stoji 60 kg. jel ti krivo :P
meni je naj kad zene ostavljaju komentare tipa : daj najedi se, premrsava si, vidi kostura itd. a zna se kako 99% zena drzi dijetu zeleci da smrsa iako imaju prosjecnu tezinu, 99% zena zeli da je mrsavije, a onda kada se pojavi mrsavica valjda iz ljubomore sto one ne uspijevaju da skinu kilograme krenu sa pljuvanjem, negodovanjem, sabotiranjem, kritiovanjem...a svaka bi dala pike da moze da smrsa..rijetke su zene koje su zadovoljne svojim izgledom i kilogramima zato ne kiteka!
nesto najodvratnije pa majka mu stara zasto sluzi ogledalo!!
pa ova Viktorija vise lici na dijete,neg na zenu :-S de ti se najedi dijete pite
..........ali ona ce njemu halalit i oprostit jer ga $$$$$$$$€€€€€€€ voliiiiiiiiiiiiiii....