Šala im se nije svidjela
0

Victoria Beckham ismijana zbog majice: Tata je imao Rolls Royce, a suprug je imao aferu

D. J.
Screenshot: TikTok
Screenshot: TikTok
Victoria Beckham odlučila se našaliti na svoj račun te je izradila majice s natpisom "Moj tata je imao Rolls Royce". Neke je ova ideja nasmijala, a drugi su požurili da narugaju modnoj dizajnerici.
Naime, scena iz Netflixovog dokumentarca u kojoj Victoria govori da je njezina obitelj navikla na mukotrpan posao, a David ju primora da se ispravi i prizna kojim automobilom ju je otac vozio u školu, postala je viralna.

Tada je priznala da je njezin otac 80-ih imao Rolls Royce pa je zbog toga i izradila majice dodavši kako se više "ne može boriti protiv toga".

"Moj tata je imao Rolls Royce, a moj suprug je imao aferu", "Pa nisi li ti sretnica? Ovo mi nimalo nije zabavno, ona nema pojma što je radna klasa", "Sramotno", "Većina nas je hodala ili išla autobusom, nema potrebe da se hvališ", kritizirali su je hejteri no Victoria se nije osvrtala na negativne komentare.

Podsjećamo, nakon emitiranja dokumentarca o Davidu Beckhamu i njegovoj karijeri i privatnom životu, mnogi su pisali kako ih je najviše oduševila Victoria. Iako se na prvu čini hladna i rezervirana, u dokumentarcu je pokazala i svoju drugu stranu te izvrstan smisao za humor.