Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i vi stvarno vjerujete da ona nije nikad cula za Djokovica... namjerno je to rekla da pokaze koliko drzi do njega :)))
Ovo je grehota objaviti.
Hahaha, inace je ne gotivim, ali me sad ugodno iznenadila. A sto ne bi, europljani se zgrozavaju nad njegovim egom i nekulturom.
Steta sto je nisu pitali za reprezentative BEEEEE i HAHAHAHAH u sjedecoj odbojci....njih bi znala sigurno!
Najbitnije zna :)
Kolektivo svrsavanje medju muslimanskom populacijom....hajte sada mosnje, srednji prst zavucite sebi u analni otvor, provrtite ga malo pa ga nabijte sebi u usta....da provjerite kakvu vam je pitu nana sinoc servirala.....
ma bitno je da je ona paglu a da vi sve znate to je najbitnije.I onda pogledamo njen bankovni racun i vas i sve se samo kaze.
Koji si ti de.bilč.ina, nevjerovatno:) Ti si došao ovdje ubjeđivati ljude da im tenis treba biti bitan faktor u životu:) E kreten.čino idi...ska, nejverovatan si:) Samo d.e.bi.l može sjediti tri sata ispred TV-a i gledati tenis:)
za@@ nista Tipicno za cmarove iz klitorisa kad nemaju argumente onda ti navaljaju minise ma post kako bi sakrili da su inferiorni ..ili ti jednostavno izbrisu post ! Fujjj !
VIKTORIA TO JE ONAJ STO ME REDOVNO KARA
Rekoh ti veze nemas nemoj se prosipati Nole je jedan od najpopularnijih tenisera upravo zbog svoje elokventnosti,posto je najmladji od onih tvojih "Karizmaticara " a ima kvalitet tenisera za vrhunske domete i rezultate (vec dokazano ) mislim da ce prestici obadvojicu ,naravno "zvijezde sa neba" da skine vama mudjosima to nebi bilo dobro zato sto sve gledate kroz nacionalnost ,na kraju kosi ti da odredjujes ko ima karizmu sa ko nema ,kladim se da u zivotu nisi reket drzao u ruci niti si uzivo posmatrao neki teniski mec vrhunskih tenisera ,vjerujem da ni pravila ovog sporta ne poznajes a na stranu sto ti kao znas sta ce ko ce otici u Istoriju ,samo osvajanje jednog Grand Slam turnira te neumitno vodi tamo a Djokovic ih ima vec sest , rekoh ti cuti bolje ti je !
Stručnjače, ti što ne "cutiš" o tenisu, misliš li da će historija pamtiti Đokovića kao nešto posebno:)? Nije on taj tip, jednostavno, može on osvojiti hiljade "opena", ali nikada neće biti ono što su Federe i Nadal u svijetu tenisa:) Ima nešto što se zove "karizma", ako znaš šta je to...:) On je jednostavno nema, tačko, gotovo:) Pomiri se s tim da ga nikada niko (ne računam vas što "cutite") neće staviti rame uz rame sa ovom dvojicom:)
sto bi ona morala znati ko je Novak i sta je tenis ?? ko tenis uber bitna stvar u zivotu...
Kod tebe je evidentno elementarno nepoznavanje tenisa kao sporta u zenskoj kokurenciji imas dosta teniserki iz Istocne Europe u muskoj konkurenciji nije tako... nemoj pricati gluposti ,u tvom slucaju pametnije je cutati
Zena je izjavila da u zivotu nije knjigu procitala.
Sad ona budala i glupa, zena ima jednog od napozeljnih muskaraca i novca da ne moze potrosit dok je ziva i troje djece, i tu nesto pametujete o njoj, bolje izadjite da polozite kravama nego sto je kritikujete.
Sta koga boli cuna za djokovicem isto kao i vas za najboljim plivacem phelps ili kako li vec se zove.... sto se tice imena kako cete vi razlikovat skota,engleza ili irca ili sta ja znam vec... Daj ne pravite se pametni vec pokusajte da svoju pamet prosipate na slijedecim izborima a ne da svaki put nakon glasanja jadikujete kako nemate posla,hrane,odjece...Da ste toliko pametni koliko pokazujete u komentarima ne bi se onda brinuli za druge vec za sebe i vas zivot! Djevojka je najbolji odgovor dala,drugom recju sta koga boli k...c za tenisom ili djokovicem bitno da zna tko joj je suprug!