Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa sportasica je seljaci i treba da je misicava vi pojma nemate kako je tenis naporan sport,jest da su ona i sestra iznad prosjeka po misicavosti vjerovatno je u pitanju njihova genetika,ali su zato najjace i nije na vama da nekoga vrijedjate po odredjenim osnovama koje uopste i nisu mana vec prednost,kompleksasi jedni koji milion posto sam sigurnma nikad nisu i nikad nece nista postici u zivotu,vec kao pravi bjednici tracate ko kakve babe osobe koje su hiljadama svjetlosnih godina ispred vas u svim aspektima,i koji i ne znaju a ni ne trebaju da znaju za bitisanje tako bjednih i odurnih bica poput vas!
Ovo bi misicavo majmunce kharo bre dok joj oci ne ispadnu .
admiineeeeeee djeteta ti se nayeebem onog najmanjeg i najdrazeg sto imas yeebem li ti sestru u shupaak na tabutu mrtve matere
Pojo bi joj govno ko jami sarmu u japraku
kud se za ovo ne odluci neko ala kurnjikova :)
baš je sexy :-D
A jest gadna
ne mozete vi kao novinari odlucivati sta je bezveze, a sta nije. vase je da neutralno prenesete vijest, a na nama je da odlucimo sta nam je bezveze. pravi avaz.
posljednja slika sve govori
pravo musko tijelo, fuj
gače su joj vrh..jos se oznojila,mogu mislit kako tukne :-D
zar tenis nije bijeli sport,zar nebi trebai igrati u bijelom,belom,bjelom itd....
Barem da ima sta pokazati
nezgodna je skroz,musko ko musko
Sto se mene tice moze da igra gola