Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čovjek izgleda fantastično za svoje godine ,, ja sam ružan u svojim tridesetim a tek u njegovim mogu misliti kakv ču gabor biti,,
Upoznaju se James Bond i Jean Claude van Damme. - Bond. James Bond - Damme. van Damme. Claude van Damme. Jean Claude van Damme.
Jason Statham dingospo nema dalje ...
ali ovaj statham je mljaaaaccc
mozda jesi u formi al si se zato proruznjo
Ovaj Van Damme je institucija prava
ja kad sam karao uvijek sam zamisljao da sam Van Dam i zato sam uvijek dobro karao. nazalost, danas nemam nijednog uzora pa vise ni ne karam.
legenda bio i ostao,mnogima bio uzor i motivacija
primjer danasnjim truntama i sluntama
matori prdonja!
Dolph je najbolji, ovi ostali su patuljci od po metar i žilet.
moram biti , kad je balerina,samo skace...........
sjoj kad se sjetim kako si me razvalio.. uhh
naslov ima više od 50 godina a tekst ušao u pedesete ..novinar koliko ima godina glumac,,
ubi sve i vrati se sammmm
Kako je samo komičan XD
sta reci - svaki Stathamov film cekam jer mu nijedan nije bio da ne valja.... a Dolf - \"heroj\" moje mladosti pola mahale se furalo na \"Ivana Dragu\" pola na Balbou.... cak smo se i sisali k\'o \"Ivan Drago\"