Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I šta smo vidjeli. jedno veliko... N I Š T A !!!
vidio je Dean Backović Fuud. Šta? Pa ono što joj plaćao.... Hana je prostitutka.
FUADE,TORBICOM GA hahahahahahahhahahah
ni kose ni para
Vidi joj frajera sto je pocrvenio, ko da je kupio sijeno :)
Curica iz xx sarajevske poznate porodice koja se sa par glupih fazona prodala javnosti, malo popisila deen-u i onda je malo krenulo u zivotu. A onda zasila macu i kao djevica se udala :)
koga briga za ovu k*ravu ???
Treba njoj dobra kurcina, ja vam kazem
Klix, ovim clankom ste nadmasili i ono smece od ekskluzive. Vama je vijet skinuti slike sa fejsbuk profila hane hadziavdagic?! I ne mogu ne prokomentirati kakvog je ovo papka pronasla da je ozeni, na ovoj slici joj izgleda kao gay best friend!
Jagodice, umjesto kritike, gledaj i uči.... Nađeš sebi nešto fino i smotano k'o ovaj njen slunto a sa strane udaraš šta stigneš :)
Ja starlete i .ovana
govana, misliš?
meth odgovor je tačan:)
Nmg je ocima...zbog nje izbrisa hajat...
onaj horse face...
Jesam lijepa bez šminke u pičku materinu...!!
Kakav crni tople. Pokrila sise ko da su ukradene
Aaaa bre muslimanka?? ili bre ciganka aaa???
obicno ne citam a kamoli komentarise ovakve clanke ali ovo je jednostavno presedan.Ovo moram iskomentarisat.Zar je moguce da vise mediji(pojam kvalitetnog izvjestavanja)moze neprestano da nas bombarduje ovakvim clancima.Ja znam da mediji objavljuju ono sto ljude zanima,ali zapitam se sta koga moze zanimati hana hadziavdagic???djevojka protiv koje ja nemam nista niti je poznajem,ali jednostavno djevojka koja nema niti jedan atribut kojim se moze diciti.Poprilicno ruzna(iako jee zgodna)u profesionalnom smislu velika 0,promiskuitetno ponasanje,los novinar.Nadam se da cu uspjeti jos neko vrijeme cuvati dijete od napadnosti ovakvih osoba s neta. Moralno dno
Da ne čitaš, vidi se iz priloženog posta! Ne bi škodilo prelistati bukvar i čitanku, a zatim krenuti na teže štivo
Zao mi je na tvojim analizama,ali morat cu te razocarati da su netocne.Da ti imas skole onoliko koliko ja imam,te iskustva u analitickom smislu, definitivno si ne bi dao za pravo izvoditi takve zakljucke.Tebi bih savjetovao ako je citanka tvoj maksimum da pokusas uzeti Guyton(jednu od mnogobrojnih knjiga koje ja znam napamet)pa cu te na tom podrucju vidjeti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nazalost ovakvih je puno sarajevo, samo sto sve nemaju priliku biti vijest na nekom portalu... postoje i drugi nacini da se privuce pozornost i da se nesto dokaze (iako ne znam sta kome se zeli dokazati)... zao mi je sto ce se djeca, kad ih bude imala, stidjeti njene proslosti, i ovakvih fotografija, jer su trebale ostati u privatnom albumu... mada ne razumijem i njenog muza da dozvoljava da njegova zena skoro gola se provlaci na internetu... znam da bi hanin odgovor bio ljubomora, zavidnost bla, bla... ali nema joj se na cemu zavidjeti... izgled nije sve i zivotu, kao ni novac, niti bih volio takav nacin zivota... puno su bitnije druge vrijednosti... ali eto sve je stvar izbora... nek uziva kako god ko hoce... :)
Pa da on jadan ima 2 čiste u glavi ne bi Hanu oženio....a dobričak neki vidiš mu na čehri. Vjerovatno neki tatin sin, sve imao gotovo pa tanak na iskustvu a ova rospija to iskoristila da ga "prevesla".
ofajla
ko je ova ?
konji su plemenite zivotinje...