Poručila joj da umukne
8

Urnebesna reakcija Sofije Vergare na mišljenje voditeljice o njenom izgledu u "Griseldi": Jesi li luda?

N. O.
Screenshot/The Kelly Clarkson Show
Screenshot/The Kelly Clarkson Show
Kelly Clarkson pokušala je minimizirati fizičku transformaciju Sofije Vergare za ulogu Griselde Blanco, a glumica joj je u šali poručila da umukne tu ju je upitala "je li luda".

Sofia Vergara pojavila se u emisiji Kelly Clarkson kako bi predstavila svoju novu seriju "Griselda", a voditeljica je u šali pokušala umanjiti značaj njene fizičke transformacije – koja je uključivala protetiku i lažne zube.

"Izgledaš... Djeluje kao da su ti samo promijenili nos ili tako nešto. Ne znam šta su uradili", Kelly je rekla Sofiji, koja je odmah burno reagovala i upitala je: "Šta?! Jesi li luda?!".

Kelly je nastavila i dodala: "Kažem šta god da su uradili, međutim, ne izgleda previše. Ne liči na, znaš šta govorim? Kad pogledaš sebe, ne izgleda... ".

Sofija ju je tada prekinula i rekla: "Ne, Kelly, trajalo je satima", te se našalila: "Ne budi ljubomorna. Bila je i perika! Umukni. Bila je perika! Bilo je mnogo toga! Mnogo toga su uradili! Bili su to zubi, perika, nos. Bilo je plastično odavde do ovdje".

Kelly je pokušala razjasniti dok su se svi smijali, rekavši: "Oni su uradili tako dobar posao da je izgledalo neprimjetno, samo izgledaš drugačije... Doslovno izgledaš kao da bi zapravo mogla biti ova osoba u drugim filmovima. Mogla bi imati dvije karijere. Izgledaš kao druga glumica, kao da igraš tu ulogu. Mogla bi imati potpuno drugačiji život kao ova glumica".

Na kraju su se "smirile strasti" te je Sofija rekla: "Upravo sam to željela, tu reakciju. Sviđa mi se što si mislila da je to samo sitnica, jer to znači da izgleda prirodno".