Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da ce uspjeti da se oporavi legendarni Schumacher :D
Boga mi ko da je u granapu radio pa se čude što čovjek ima. Nadam se da ćeš ozdraviti, žao mi je čovjeka ko da mi je najrođeniji jer samo mogu reći, Bože hvala ti što sam rođen na vrijeme da gledam pravog Ronalda R9 i Schumachera. Cristiano je strašan čovjek, dokaz koliko se može postići predanim radom, ali debeli.....debeli je s druge planete
Bedak se Šumi
Kakva je ovo vijest, pitam se? Hajd' malo za početak razmislite o naslovu, pa onda o sadržaju teksta. Nekad' stvarno prelazite sve granice ukusa.
Tacno glup clanak ko noc.
Kako lešinarski ...!!! Pored svih čovjekovih jada nađe se netko da mu po novčaniku prebire . . . !!!
Pa stvarno. :-( Samo da se oporavi, a nek ima i treba da ima. Legenda i covjek kako treba. A clanak nigdje veze.
Jao seljacke informacije.
Kako lešinarski ...!!! Pored svih čovjekovih jada nađe se netko da mu po novčaniku prebire . . . !!!
Klixe ovo je i za mene teski crnjak.
Netrebali meni ovako milijoni, jarane
Nije svjestan koliko kesa ima , brz oporavak Sumi ! ;)
Tuga velika
Wasser allein macht stumm, Beweisen in Teiche die Fische. Wein allein macht dumm, Beweisen die Herren am Tishe. Weil ich kein von beiden will sein Ich trinke Das Wasser Vermischt Mit Wein. Sretno, Schumi!!
@Helga ....bevanada ;)
bevaNDa
Cuj molim te , jos uvijek ima 700 milion , kakve veze i sta koga briga koliko ima , da ima 700 milijardi sta se vi petljate ko im koliko cega, retardi, nek su svi zivii zdravi a ond pohleepa.
Nedavno je bila vijest da mu zena rasprodaje imovinu da bi ga lijecila. Ovo je autodemant.
Debili jedni , kakva je ovo vijest, retardi mrtvi..............
Uprkos sve vecoj bijedi narod glasa za SDA..
Ovo je pravi seljački naslov. A legendi želim što skoriji oporavak.