Simpatična Sara
198

Unuka legendarnog Ljubiše Samardžića plijeni pažnju ljepotom, no ne žudi za slavom

I. S.
Foto: Instagram/sara_samardzic
Foto: Instagram/sara_samardzic
Sara Samardžić, unuka legendarnog Ljubiše Samardžića, svojom ljepotom plijeni pažnju korisnika društvenih mreža.

Njeni pratitelji smatraju da bi se odlično snašla u svijetu manekenstva. No, čini se kako nema želju za tom vrstom slave. Ona je diplomirana menadžerica sigurnosti.

Nažalost, život je nije mazio. Oca Dragana Samardžića izgubila je 2001. godine. Preminuo je u 34. godini od leukemije. Prije nekoliko godina je ostala i bez majke.

Na Instagramu je podijelila njihovu zajedničku fotografiju te navela: "Tamo negdje ste opet zajedno."

Kada je 2017. preminuo njen djed Ljubiša, emotivnom porukom se oprostila od njega te, između ostalog, navela kako je njen brat Stefan sada glava kuće.

"Imala sam sreće što sam te poznavala 23 godine, otkad sam bila mala i nisam shvatala šta je to biti glumac i biti poznat, što sam se durila kad prilaze nepoznati ljudi dok šetam sa svojim djedom, što sam plakala na scene 'Policajca sa Petlovog brda', jer kako moj djed može sjediti s četiri žene, a da nijedna od njih nije moja baka? Znam da si tamo gore sretan i da si poslije toliko godina opet sa svojim Gagom. Ne brini, ostavio si nas žene u sigurnim rukama. Stefke će nas paziti ovdje, on je sad glava kuće, a ti i Gaga sa neba. Djede, a sad adio", napisala je.