Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovome liku da je baba živa i ona bi ga tužila hahahaha
a mogla si napustiti ulogu i prijaviti ga policiji ali nisi. postala si slavna i bogata. licemjer!
Samo lagano, Harvi i ostala bijedna stoka !!! Sve žene koje trpe nasilje, prvo se pitajte da li ga vi izazivate, želite i koji su vaši interesi? Ako ste zaista žrtva, a da to niste izazvali pravac u policiju, odmah, ne čekati, ne odugovlačiti. STOP NASILJU !
Daj bona Uma, kada skinete sminku, sve i jedna trebate da mu zahvalite sto vas je uopste i pogledao, a da nepricamo o tome sto vas je doveo do zvijezda.
ali vam ne smeta novac i slava koju vam je dao
Ovo je postala parodija više.Jebale se sve svjesno zbog uloga a sad ko fol silovane.Na kraje če ispaštati baš one žene koje su silovane.
e jebi ga ja sam mislio da si ti tarntinova zauvjek kad ono?
sve se to nudilo na pladnju, a sad nešta ljute ccccc
Zar je imao toliko vremena da ih bas sve napastuje ipak ima ovdje i puno lazi..
Harvey je trao više od Hefnera. Kakav srećković...
bilo je priče u komšiluku da je dotični prislonio konu Ilmihanu uz tarabu, ne znam jel bilo na klitorixu
Hheheh taj Weinstein je stvarno brao drvo-kamen, nije pekast nimalo :)