Vjenčanje iz snova
1.1k
Udala se voditeljica Adrijana Kurtišaj
Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa kad nadje ovoga. ja je vidio prosle godine da Baljicem se voda za rukice po carsiji
zar nije Baljiceva ljubimica bila
Jel bila japanska zastava ujutro?
Jel Balja sta odsvir’o?
kakvih snova? jeste bili tamo? pratite nju ko i sve ostale, uzmete slike tudje i napisete kao nesto...po slikama izgleda kao potpuno normalno vjencanje... preuvelicavate ko i uvijek...
Kakav preokret
Eeeee Adrijana Adrijana,pa kud baš advokat pa još i bivši savjetnik ministra pravde.Cccccc e jesi je nasukala.
Unovčila Pic..i sada se utopila kao fina djevojka
Sjecam se kada je vodila emisije Lige prvaka na OBN-u. Stvarno volim fudbal, ali mi nije bilo mrsko da gledam uvodnu emisiju, poluvrijeme i kraj utakmice, jer je uvijek izgledala tako sexy. Cak mi ni onaj smor od Vugdalica nije toliko smetao, kada je ona bila tu :) Neka joj je sa srecom!
Piljar opet izvisio
Much wow
To Adi, sad ne vadi :)
Ko nju zigu polizo bi mu ga....
nikad čuo niti za njega niti za nju,ipak sretno im bilo,..inače ima još ljudi koji se žene i udaju pa objavite koji par kada ste ove polupoznate ili potpuno nepoznate objavili,..ali ako ih stranka prati ispričavam se,..
Koji kič !
Zapadne Erce najbolje prase.
zabole me 28 cm