Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo ANP pa onda udaja gospođo !
Fino je reklana vjenčanju ...dok ih smrt ne rastavi.
neka se para vrti
I ja bi te ozenio naninog mi rahmeta
jest se upropastila sa onim tetovazama u pm
Talinda white trash.
ahm. tetovaze kod zena su znak iskustva. "iskustvo" donosi emocionalnu nestabilnost i nemogucnost povezivanja sa muskarcem. tetovirana zena salje signale da je lahko dostupna i iskusna. takve se ne zene nikad.
kakva je ovaj cesterfild bio budala pa ozenio tetoviranu zenu. evo na wikiju sam procitao, zenio se nekoliko puta. sad on truhne a zeni mu pune sve rupe. cokotalinda 7, dobra treba.
@Ocjenjivach3 kakve veze ima to sto je tetovirana sa onim sto pises?
To je ono što kaže jedan lik: sam si na ovom svijetu. I kad umreš nakon nekog vremena te svi zaborave, a da se digneš za 10 godina iz mrtvih našao bi u svom krevetu drugog čovjeka. U ovom slučaju nakon dvije. Ne osuđujem nego konstatujem.
@NigdjeNaSvijetu da
Jel u Sarajevu?
ja sta ce vec udati se...zivot ide dalje a jednom se zivi
@OOgledalce u to ime ae ŽNJJJJJ ;-)))
nix znj....ali evo riba radi ko luda...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dobro je, prosla je četersnica makar