Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ß0Łł 6A QRA
eee katastrofa sta sve zene mogu oprostiti...stidim se sto sam zena kad vidim kakvih ima zena...
Ja ne mislim da je ona takva. Ona moze da mu uzme pola imovine i da zivi do kraja zivota rahatno sa djecom, medjutim on i ona shvataju da se jos vole a i sam razvod proizvodi psiholoske traume po djecu. Hocu samo da im kazem-Bravo.
tipicna sponzorusha,,,da sam je ja prevario ostavila bi me
mislim, drolje i sponzoruse kao ova i nemaju drugog izbora nego da gledaju kako se muzevi kurv.aju na sve strane, jer oni to i mogu. tolike piichke gledat oko sebe, a neyebavat\'...to ne mre nijedan muskarac izdurat. zna ona dobro to.
Ej, znate onaj komad odjece sto ga mahom svi mi nosimo, pa bile to bokserice, kupace, svilene, cipkaste, tange, poderane ili zakrpljene isl.? Eh... to je tabu tema vodje na saxu. Ne smijes reci g.a.c.e. Inace... Ye8enn wam philter u usta.
dobra! I ja bih joj oprostio sto je otisla... ;)
Ja sam pisn\'o od srece kad sam cuo da su njih dvoje ponovo skupa. I to na Valentinovo. Kako romanticno. Ko su uopste njih dvoje?
mrš u 3pm
Moderna k.u.r.a.v.a , ali ona se makar prodaje za milione, odnosno svoje g.u.z.o.v.e, a ove nase ovdje za pet cenera pa radi joj sta hoces.