Nisu čak ni vjenčani
300

U slučaju raskida Ronaldo bi Georgini morao do kraja života isplaćivati 100.000 eura mjesečno

L. R.
Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez (Foto: EPA)
Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez (Foto: EPA)
Prema pisanju španskih medija, Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez imaju ugovor koji bi mogao poslužiti ukoliko dođe do raskida njihove veze.
Naime, Georgina Rodriguez bi u slučaju njihovog raskida trebala dobiti finansijsku potporu tako što bi joj Ronaldo ostavio imanje u Madridu, a ona bi pri tom dobijala još oko 100.000 eura mjesečno kao džeparac do kraja života.

Navode da se ovaj iznos temelji na tome što se Georgina smatra zakonskom majkom njihove djece, a ne samo biološkim kćerkama Alani (6) i Belli (1). Podsjećamo Ronaldo ima 13-godišnjeg Cristiana Jr., a identitet njegove biološke majke još uvijek nije otkrio. Pored toga, imaju blizance Matea i Evu (6), koje je rodila surogat majka.

Par je zajedno od 2016. godine, ali nikada se nisu vjenčali. Međutim, oslobođeni su saudijskih zakona koji sprječavaju nevjenčane parove da žive zajedno u Saudijskoj Arabiji u januraru ove godine, kada je Ronaldo potpisao ugovor za nogometni klub Al-Nassr.

Iako su u posljednje vrijeme kružile glasine o nihovom raskidu zbog toga što je Georgina trošila velike svote Ronaldovog novca, njegova majka Dolores javno je izjavila da su te glasine laž te da se u odnosu njenog sina i Georgine Rodriguez nije ništa promijenilo.