Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Eki Jet set iz Čačka
Mozda je strucnjak za obrve, al izgleda ko sejtan
ko iz grčke mitologije izaš'o pola obrva pola konjina
i šta kaže, sa suprugom andŽelom? i onda dodŽeš i platiš klixu da objave kako si opljačkan? jel to pucaš i na ovo jadno bosansko tržište? kod nas muški s shisha već odavno čupketaju obrve, zakašnjeo si. jaka reklama bratko mili. jaka skoro ko ispravno povučena linija tvojih obrvica.
Svijet lagano ali sigurno ide u propast
kao što kaže stara poslovica : svako sr*nje ima svoje mušterije. pa bujrum, nije do ovog insana neg do njegovih glupih mušterija.
Buahahaha bog cega 🤣🤣🤣
malo je danas ljudi koji istinski vole svoj posao i koji ga rade profesionalno i vrhunski, to sto je ovaj lik stekao novac jer je kvalitetan crtac obrva ne treba nikoga da ljuti, sve ima svoju cijenu i mnogi ce dobro platiti za kvalitetan posao
Nije mi jasno zasto ljudska rasa trazi izvanzemaljce u svemiru kada kod nas ima dovoljno Aliena :O
ukrali mu Rolex i Versace satove???? ko da kažeš ukrali mu i bentleya i daciu
A odakle pare? Po Srbiji samo iskacu iz pastete ovi sa nekim kesom a nikako da kazu cime se bave, u Srbiji plate manje nego kod nas, dakle nesto je drugo izvor prihoda?
Ауу где ти живиш. У Србији су веће плате него у Бих бар 5 година а то до тебе још није дошло. Ово пишем само због одсуства познавања реалности а не из било ког разлога нити зачикавања Ил жеље за свађом.
J...bo bi ga ja
Ukrali mu pincetu
gledaj njuski ....boze sacuvaj
Robin hud našeg doba čini pravu stvar
kaze kad su ga opljackali nosio bade mantil, i lopov mu rekao , hvala na suradnji, a on rasiri bade mantil i kaze lopovu: a silovanje?