Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sonny. Svake godine pregledam Kuma. Bukvalno se iskljucim taj dan i gledam sva tri dijela. Remek djelo svih vremena. RIP.
Bas remek djelo.
Bas tako. Remek djelo. Jedini film a pogledao sam ih more malo koji ti jednostavno zapamtis cim ga pogledas. Nedavno pricam sa nekom ekipom o filmovima i nesto upitam nekog momka rekoh jesi gledao Kuma? Kaze ne sjecam se. Rekoh onda ga nisi gledao jer ko ga samo jednom pogleda pamti ga od A do Ž sto se kaze.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dio djetinjstva ode, pogotovo "Misery" čovječe. Jer bio sam klinja kad je taj klasik bio tek izašao.
Kakva faca! Rip legend.
Bio je dobar glumac.Počivaj u miru.
RIP legendo
Misery, Godfather, Rolerball...filmovi za pamćenje, počivaj u miru, pamtiće teoni koji cijene dobre glumce...
Kum insistira na sebi.
so long, Sonny
Santino 🌠
Glumčina!
Umro je sa nekoliko miliona na tekućem računu, ne mora brinuti sta će biti poslije njegovog odlaska. Par generacije je obezbjedio.
Kum,Misery,Mickey Blue Eyes... RIP Sony...
RIP Po meni njegov najbolji film je Thief koji je 1981-e snimio fenomenalni reziser Michael Mann: https://www.imdb.com/title/tt0083190/?ref_=nm_knf_t2
prvu audiciju Robert DeNiro nije prošao
R.I.P. Jedan od najboljih filmova ikada.