Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolje da je tvito Hentai :)
lafac :D
Jako kreativna inovacija momka iz BiH ► https://www.youtube.com/watch?v=tjwMilgapMs Dobar način za uštedu novca. Šteta što će ga otjerati pa će ova inovacija da na kraju bude "Made in Germany" :/
20 miliona kazne samo sto si obmanio javnost. Jebeno !
Koliko ovi politicari nas obmanjuju ne mogu ni zamisliti kazne koje bi trebali platiti. Pa i generalno ne samo kod nas, trebali bi svi koji obmanjuju javnost snositi posljedice!
Čuj samo? Pa to može izazvati poremećaj na burzovnoj krivulji, što za posljedicu ima da 1mil. ljudi u jednom trenutku bankrotira ili da se on na prevaru obogati za milijardu, jer svi prodaju dionice koje imaju i žele kupiti njegove.