Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tarkan je najjaci izvozni brend turske u zadnjih 15 godina, prvi put da se u Evropi, cak i Americi pustaju pjesme na turskom i evo kako mu maloumni Qrci vracaju. Zaostao narod sto dalje od njih. Sta njih zaboli jel se drogira i sta radi, sto ne hvataju dilere i preprodavace droge, njih ne smiju valjda isto kao kod nas. I onda se cude sto je igrac poput Ozila izabrao da igra za Njemacku a ne za njih.
Nevidiljivi problemi, sada znam i koji, neko nam je stavio drogu u heroin...
Unistili ste i zivot, sad hocete i njegov...
Slabo se komentarisu ove partrole po Londonu,sto li?
"kralj popa ka' Tarkan, kralj dopa ka' Arkan"
-I moja se Fata drogirala, nalizala pa mu koke dala, i to Vlahu nijetije sala, tuzicu je opcinskome sudu, sto je legla Vlascini na rudu, posebno cu podnjeti papire, policiji da joj drogu smire, da je neko dobro napendreka, sveti cu se-neka Fato neka !
Danas počinje prvi plivački miting sarajevskih mekteba, biće dobrih pokrivenih treeeba u bazenu.