Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fina mu mlada ;) Neka im je hairli sve u vezi djeteta.
Moja omiljena glumica, imaš na x-hamsteru njenih kratkih filmova što je snimila.
Nije valjda?
Znaš ono kad pričaš sa jaranicom sa prelijepim dekolteom i jedva čekaš da okrene malo glavu da nabrzinu baciš pogled? Zamisli taj razgovor sa ovom djevojkom, a Kličko pored nje ne skida pogled sa tebe. Pomozi Bože...
....pomozi Geteborgu, teško li je jadnoj dijaspori
Bilo bi... sta si gledao, gledao si xD
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dijete nije moje ko hoce nek kaze da je njegovo :D Ponavljam moje nije
Pa Bog te ne smeo ona imala 16 godina kad su se upoznali, pu hebo te svetac, šta se ovo dešava sa današnjim svijetom, nabijem na racku sve to.
meni to isto pedofilija, ono fakat ima srednjoškolki da ti oči stanu ali brate to je par sekundi dok ne skontaš da gledaš u dijete i okreneš glavu....ali imati nešto s njom, hajde ba....
Save the cheerleader, save the world :) Luda serija, šteta što propade ko kauč tokom štrajka scenarista u Hollywoodu...
Mislim da su poceli opet snimati...
🐷🐷🐷
.
Šta biste vi učinili ? Pitanje br. 1. Kad biste znali da žena trudnica već ima osmoro dece od kojih je troje gluho, dvoje slepo, jedno mentalno zaostalo, a ona sama ima sifilis – biste li joj preporučili abortus? *prije nego što date odgovor na ovo, pročitajte i sledeće pitanje: Pitanje br. 2. Vreme je da se izabere novi svetski vođa. I vaš će se glas uzeti u obzir. Evo činjenica o trojici glavnih kandidata: Kandidat A: Povezan je s korumpiranim političarima, a pri donošenju odluka savetuje se s astrolozima. Imao je dve ljubavnice. Teški je ovisnik o duvanu, a dnevno popije 8-10 martinija. Kandidat B: Dvaput je na poslu dobio otkaz, spava do podneva. Na fakultetu se drogirao, a svake večeri popije četvrt litre viskija. Kandidat C: Odlikovani je ratni heroj. Vegeterijanac je, ne puši, ponekad popije pivo. Nikad nije imao vanbračne avanture. Kojeg biste kandidata izabrali? Ne čitajte dalje pre nego što donesete odluku! Dakle, kandidat A je Franklin D. Roosvelt; kandidat B je Winston Churchil, a kandidat C je Adolf Hitler. A, usput, u vezi pitanja o abortusu – ako ste odgovorili sa da, upravo ste ubili Beethovena!!!
Pa baci na banderu 5000 evra sminke bice zgodna,,,,Ima mnogo ljepsi i zgodniji obicni trudnica koje nisu zvjezde,,
G. Costanza Saće doći slovo H...samo neznam jel malo il veliko
ova kličkica, stvarno dobra pičkica.
Zar nije on sa Sanelom Jankins?
blago njemu, on ga sad ne mora vaditi.
Znači guzio je dok je bila maloljetnica? Jer čisto sumnjam da su bili prijatelji prije 9 godina (dok je ona imala 15) jer su odrasli u istom kraju.
Je*e se njoj što Ukarajina gori!
i meni isto .. :))