Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znojavi, pjani, ispovraćani, kašljali i kihali u ruku, guzicu češkali....sve su mu te slike prošle kroz glavu u par sekundica :)
Monk :D
ja imam još ružniju naviku... moram naveče oprat noge džaba što su bile u mojim cipelama... nekad i po dvaput dnevno, čak i čarape promijenim...
dio showa....
Hajd nebudite licemjeri eto vama bi bilo svejedno pjani vam daju ruku pisali brisali guzice i još boga pitaj šta a čojek nemože otići oprati pa to je higijena
Can't help it :D
Hahaha, nek stavi i rukavice ubuduće!
mizofobija
ako je ovo trenutak godine onda smo ošli u tri pm.
Ako ćemo otić u tri pm zbog "događaja godine" onda smo već u tri pm.
Требо је то урадит прије руковања.
Pa to je na zapadu normalno, nisu BAlkanci. NEgo zanteli da je u Sarajevu trenutno epidemija virusa koji napada oči ! Nakon svake osjete javnsom mjestu, rukovanja sa novcem i ljudima perite ili dezinfikujte ruke ! Ili ako nećete bolujte. Zamsilite Robija sa natečenim očima na koncertu !
Onda nek se pazi Bakir, on je Angelinu Jolie sa infekcijom dočekao, Sebija mu iz bolnice donijela :)