Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
****POVELJA KULINA BANA DANAS SLAVI 822. RODJENDAN!**** nabijem i vas, i bekama, i abramovica i uragan i sve te gluposti koje pisete, pa de malo skontajte, ne mozete ovu vijest ne objavit \"NOVINARI\"
Trebali vama mozak, posto ga zasigurno nemate, cim se bavite ovakvim stvarima.
Naravno da trebaju naoružani tjelohranitelji. Meni je bilo veoma žalosno kad sam vidjela da je Dragana Mirković kao glumce u video spot stavila svoju djecu. Djeca se trebaju zaštiti od loših stvari, kao što je otmica i sl.
i ja mislim da je fotoshop zbog cega bi ovaj tjelohranitelj pokazivao shtoljpi to s obicno krije zbog sigirnostno-taktickih razloga.... i jos nsto tip zena njegova teski su najmanj jednu milijardu dolara i da nemaju naoruzan cuvare???
HAHA Dobar vam pistolj napravljen sa photoshopom :::)))
Zidovski peder, da nije zidov nebi se ni znalo za njega
Zlatane i ja isto HAHAHAHAHAHAHAHAH
Živ se zadeverah oko ovog pitanja...
bekam je legenda, sisajte kompleksasi
Haha Jevrejska posla ocito da na nogometnom terenu ne skrece paznju na sebe koliko bi to zelio pa je unajmio tjelohranitelje sa vidljivo okacenim igrackama oko pasa isto kao sto je i njegova zena bivsa pro-stitutka Viktorija unajmila papaparaze i laznog policajca koji je kaznjava da bi bila uslikana....Beckhama ocito ne bi bilo nigdje da nije Jevrej i da nije brace masona koja guraju gdje treba...
Dobar mu sorc hoce raja da ga skidaju pa unajmio tjelohranitelja
Valjda je neki uragan pokosio ameriku? valjda neznam nisam siguran.
ko god je imao priliki imati vecu kolicinu novca uz sebe, on zna da mu nije bilo svejedno, i da se osvrtao i strepio od eventualne pljacke. a da david ima monete, i da ima djecu koja su lak plijen to je ocigledno!!
Ljudi, nije ovo sportsport.ba gdje se pise iskljucivo o sportu. Ovo je portal gdje se mogu naci sve vrste vijesti, ne samo sport ili politika. I ako vam je dosadno nemojte pisati gluposti ovdje.
kakav clanak tavki i citatelji/ke ondnosno komentatori/ke
na samom pocetku sve uk.a.k ite :S \'\'Naoružani tjelohranitelji se obično povezuju sa državnicima ili kraljevskom porodicom, a sada ih ima i nogometaš David Beckham.\'\' pa svaka slavna ličnost ima svog tjelohranitelja ne samo kraljevska sranja :S vi majkem ko da zivite iza mjeseca ? k\'o mali ste cuvali ovce na planinama pa ste sad dosli clanke pisat jaoo :/
kako su vam jadni clanci :D