Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljudi ne kakite niko ne zna sudbinu sta nas ceka danas ... i ne osudjujte covjeka kad ne znate da li je kriv ili je taj fakat lezao pjan na cesti u toj ulicici ili sta vec ... njegova situacija mu je sigurno najveca kazna sad
Pa gledas ispred sebe, koliko vozis uskim ulicama da ne mozes stati u sekundi?
Toni, nazovi porodicu, izrazi sućut, pokaži ljudskost, traži oprost, pokaži pokajanje, ne traži opravdanje.
prestani cugati jarane:-)))
Ma Toni desilo se , bilo i idemo dalje , ima ljudskog ološa koji su pobili stotine nevinih pa normalno žive bez osjećaja stida i srama upravo ovdje na Balkanu.
Ti skrhan, onaj mrtav... Odmori malo od scene.
Mah krokodilske suze sudeci po iskazima svjedoka a nadamo seda ce vjestaci biti objektivni i cijeniti ljudski zivot..makar on bio zivot pijanice i poslati te na duzu pauzu od nekoliko sedmica koliko si ti planitrao.
jeko ovaj sad?
Vratićeš se lako, ko i Hafizbegović što je
suocenje sa istinom ,trazenje oprosta.
Mislim da je ovdje ipak djelic Tonijeve ne paznje koban bio.Ipak vozaci su ti koji moraju gledati na pjesake
Ne vidis flasu na cesti OK, ne vidis lisicu po noci OK, ali da ne vidis covjeka u sred dana...
nocna mora svakog vozaca !
"Dodao je kako je vjernik i da tog dana nije imao nikakav loš predosjećaj." ne kontam šta ovo treba značiti...