Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Run, Forrest, run! Koji KRALJ!
Zasto onda pokazuje PET...🤔
Pa covjece tvoji filmovi su vrhunski! Ne pokusavaj biti umjeren. Pusti neka "konzumenti" ocjene valjanost istih. U zdravlju da se još nasnimaš. Zivio!
Tri dobra filma sa Meg Rayan.
Novinar sa klixa sere po Tomu Hanksu. Vrh.
Filadelfija… odlicno odglumio homoseksualca sa Aids-om koji tuži matičnu advokatsku kompaniju zbog otkaza. Naravno i Denzel u tom filmu, kao tamnoputi advokat sa izrazenim početnim homofobnim stavovima koji ipak pristaje da prihvati slučaj i krene u borbu protiv moćne advokatske kompanije. Stari film, ali odličan, isto kao i Zelena milja.
Uz Foresta, tu su zelena milja, spasavanje redova Rajana, Cast away...
Ej, gledao sam, davno baš, ne sećam se baš najbolje...