Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHAHHAHAH bas je simpa :p
Kakav gospodin, koja je to svijest! Izvinjava se djeci! To foreste gampe, brete moj!
Moj, ako ne omiljeni glumac, onda onaj kojeg najvise cijenim.. Ima tako dobre filmove.. :)
\"J.e.b.e mi se!\" \"Gdje si njega naš\'o?\"
Amerikanci su inače retardirani ljudi pa stoga ovo ne čudi. Kod njih je normalno na TV-u imat emisije koje promovišu tinejdžersku trudnoću, normalno je djeci i u crtanim promovisat seksuaIno nenormaIno ponašanje, pornića k\'o u priči, na svakom ćošku, ali idioti prave scene oko ovakvih gIuposti.
Nesmijes opsovat, al zato se smijes skinut polu go\' na TV-u, sto je sasvim uredu cak i za djecu, jer oni to sasvim dobro razumiju, al rijec \"fuck\" je najjveca nepoznanica, koja veoma utice u odgajanje i razvoj djece, a gledati golotinju ne. Sasvim logicno.
Pa šta ako je opsovao, čovjek je legenda od glumca i gluma mu je život! Unio se u ulogu, i izletilo! Glupost što pravite vijest ni od čega!
Jest brate, trebamo psovat i na TVu i zabi mu
Joj sto se ovi amerikanci prave, kao da se kod njih svi nevini i rađaju i umiru. Ne kazem da treba psovati ali ne treba ni od rijeci jebiga praviti sad slona kao da je to nesta.
Zašto pravite vijest od ovoga? Dodik redovno psuje na televiziji pa niko ni habera?!
EDIN DŽEKOOOOOOOOOOOOOOOO