Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mamu mu njegovu umišljenju, dobio i on i žena, letjeli s avionima posvuda i tko zna gdje su sve raznosili dok nisu saznali a sad će nas on pametovat, uobraženo, holivudsko, belosvetsko, smeće!
Kakva pomama ovih tv hijena na ljudsko društvo. Dok ne prestanemo pratiti ove budale i lešinare svijet neće biti siguran. Poslije corone svašta može doći a to smo i zaslužili dok god ova strašila LJUDE SAVJETUJU I O MEDICINI I O SVEMU DRUGOM- E SVE DOL JE TAKO MI ĆEMO BITI U KLINCU
Da nije pravoslavac , najebo bi
sta seres ti